Grönan Live

  Carola

  Carola är utan tvekan en av Sveriges största artister genom tiderna, en ikon på den svenska musikscenen. 1983 stod en då 16-årig Carola på Palladiums scen i Malmö under Melodifestivalen och framförde för första gången “Främling” live. Resten är historia. I år firar hon genombrottet och en 40 år lång karriär i rampljuset. Vi är glada att välkomna Carola till Gröna Lunds Stora Scen den 14 september kl. 20.00.

  Carola slog igenom 1983 när hon under Melodifestivalen i Malmö för första gången framförde sin stora hit ”Främling” live. Carola ägnar 2023 åt att fira låten som förändrade hennes liv. Hon startade sitt jubileumsår med en utsåld konsert på Avicii Arena och är nu ute på en Norden-turné där musiken i fokus är hennes tre vinnarlåtar i Melodifestivalen; ”Främling”, ”Fångad av en stormvind” och ”Evighet”. Men Carola bjuder också på minnen från hela sin karriär poppärlor som: “Säg mig var du står”, “På egna ben”, “Gloria”, ”Mitt i ett äventyr”, ”Tommy tycker om mig”, ”Så länge jag lever”, ”När löven faller” och ”Genom allt”.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till alla konserter och alla danskvällar. Passet kostar 399 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.

  Köp Grönan Live-passet