Grönan Live 2024

  Daniel Adams-Ray

  Under två decennier har Daniel Adams-Ray skapat musik, mode och design - alltid med en oupphörlig vilja att förändra och hitta nya uttryckssätt att fånga sin samtid på. Med miljontals streams, otaliga livespelningar och hyllade musiksläpp har han skapat sig en säker plats på den svenska musikscenen. 2024 innebär också ny musik och i början av januari släpptes det första smakprovet från hans kommande album, en singel som bär namnet ”Numret har ingen abonnent”. I veckan firade han även sin 20-åriga karriär med tre utsålda spelningar på Konserthuset i Stockholm.  

  2004 kom Daniel Adams-Rays och Snook-kollegan Oskar Linnros debutalbum ”Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit” och två år senare uppföljaren ”Är”. Därefter startade han street couture-märket Lagom som premiärvisades på Köpenhamns modevecka 2007. 2010 kom solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” som innehöll hans stora hit ”Gubben i lådan” - 10-talets mest streamade låt på svenska. Sedan dess har det blivit totalt tre album och två EP:s under eget namn och ett internationellt projekt under pseudonymen Human.

  Sedan debuten har Daniel Adams-Rays musik alltid handlat om människan och samtiden, där mötet med publiken är en ofrånkomlig hörnsten i hans skapande. Daniel Adams-Ray kliver ut på Gröna Lunds Stora Scen den 29 augusti kl. 20.00.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet