Grönan Live 2024

  Darin

  Darin är en av vårt lands i särklass främsta och mest älskade popartister med åtta albumettor, varav höstens albumsläpp ”En annan jag” står för den senaste, en mängd guld- och platinasinglar och över en halv miljard streams.

  Darin har haft otaliga hits på topplistorna, sommarpratat i P1, varit med i ”Så mycket bättre” med de oförglömliga tolkningarna av Olle Ljungströms ”En apa som liknar dig” och Magnus Ugglas ”Astrologen”. Han har släppt nio studioalbum varav åtta har gått in på första plats på topplistan, han har nått över en halv miljard streams och trettio guld- och platinasinglar. Darin har gjort flera hyllade och utsålda turnéer där den senaste var höstens kritikerrosade arenaturné med elva stopp runtom i landet. I sommar gör han ett mindre antal konserter och vi ser fram emot att än en gång få se Darin hos oss på Gröna Lund – den 6 september kl. 20.00 intar han Stora Scen.  

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.