De Vet Du | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

De Vet Du

Humorgruppen De Vet Du fick sitt stora genombrott 2010 när de släppte sin första musikvideo på YouTube. Inom ett år blev de ett av Sveriges största Youtube-fenomen och har sedan dess fortsatt att skapa musik med humoristiska texter om vardagsproblem som de flesta kan relatera till.

Gruppen bildades av de fyra vännerna Christopher Martland, Johan Gunterberg, Tor Wallin och den ack så mystiska fjärde medlemmen – den tröjlösa och solglasögonbärande DJ-Hunk. I genomsnitt har gruppens musikvideos över 1,5 miljoner visningar och de tillhör den lilla skara artister i Sverige som har fler än 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I februari gjorde bandet en bejublad spelning på ett slutsålt Berns och den 13:e augusti är det dags för gruppen att återvända till Grönan. Gör er redo för en orkan av feststämning när De Vet Du erövrar Stora Scen i sommar!

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...