Grönan Live 2024

  Deep Purple

  Med en av världens största låtar genom tiderna, "Smoke on the Water", och en karriär som sträcker sig över sju decennier är det ingen tvekan om att de tillhör kungligheterna inom rockgenren. Senast de spelade på Gröna Lund var 2016 och vi ser fram emot att återigen få välkomna rocklegendarerna Deep Purple när de intar Stora Scen den 6 augusti kl. 20.00.

  Det finns inte nog med superlativ för att beskriva vad Deep Purple har betytt för rockmusiken. De har sålt över 100 miljoner över ett spann av sju decennier och deras legendariska album "Made in Japan" från tidigt 70-tal anses vara ett av världens viktigaste och mest inflytelserika livealbum någonsin. 2008 fick de ta emot "Legend Award" på World Music Awards och 2016 blev de invalda i Rock and Roll Hall of Fame. Med en av de största rocklåtarna genom tiderna, "Smoke on the Water", har de varit med och format hårdrocksgenren och genom tiden även utvecklat den.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet