Grönan Live 2024

  Dina Ögon

  Efter två album och ett flertal utsålda turnéer på kort tid har Dina Ögon gått från klarhet till klarhet och blivit ett av landets mest omtalade band. Med sin musik, som de själva kallat för ”ett kärleksbarn mellan Fleetwood Mac, Khruangbin, obskyra Motown-singlar och hiphopduon Eric B. & Rakim”, har de skapat sitt egna, helt unika sound och rosats av både kritiker och en hängiven publik.

  Dina Ögon erövrade Sveriges musikscen med sitt självbetitlade och kritikerrosade album 2021, och sedan dess har de fortsatt överraska och hyllas. Förra året släppte de sitt andra album, ”Oas”, och tidigare i februari i år kom det tredje; ”Orion”. Musiken genomsyras av en hejdlös lekfull nostalgi och influenser som sträcker sig från från psykedelisk rock till glittrande pop och funkig soul. Deras musik har spelats flitigt på radio och de har nått miljontals streams. Efter en slutsåld vårturné i Skandinavien blir sommarens stopp i Stockholm den 17 juni kl. 20.00 på Gröna Lunds Stora Scen.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet