Disturbed | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Disturbed

Genom att utmana normer, bryta regler och innovera vid varje steg har Disturbed ständigt knuffat fram gränserna för vad rockmusik är. Detta Chicagobaserade band lyckades släppa fem konsekutiva album som alla debuterade på nummer ett på Billboard Top 200, så vi är helt inställda på en rockkväll världsklass när de besöker Grönan sommaren 2020.

Sedan starten 1996 har Disturbed sålt 16 miljoner album världen över, och deras debutalbum "The Sickness", som snart sålde kvadrupel platina, cementerade deras plats som ett band i rockens absoluta toppskikt – något som bekräftades av följande Grammynominationer och utsålda shower.

Med priset för Best Rock Artist på iHeartRadioMusic Awards 2017 och ett färskt album i bagaget är vi säkra på att konserten med Disturbed kommer bli en rockupplevelse att minnas.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...