Disturbed | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Disturbed

Konserten med Disturbed som ursprungligen var planerad till 24 juni 2020 är inställd på grund av rådande omständigheter.

Sedan det beslutades att Gröna Lund inte skulle anordna några konserter alls i sommar har konserten med Disturbed varit under ombokning, men nu meddelar bandet att hela turnén ställs in vilket gör att konserten på Gröna Lund inte kan bokas om. Konserten är därför inställd.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.