Grönan Live

  Drake Milligan

  Drake Milligan är uppvuxen i Texas och flyttade till Nashville som 19-åring. Idag är han 25 år, har skapat sig ett namn inom countryscenen och är en av genrens nya stjärnor. Hans blandning av traditionell country, makalös energi och en fantastisk röst har omfamnats av både fans och media.

  Countryartisten Drake Milligan är en av genrens nya stjärnor som med sin eget unika sound; en blandning av traditionell country, mycket energi och en makalös röst har omfamnats av både fans och media. Det hyllade debutalbumet ”Dallas/Fort Worth” kom 2022 och gick rakt in på plats nr 5 på Billboards ”Emerging Artist”-lista. Nu är han aktuell med nya EP:n ”Jukebox Songs”, som släpptes tidigare i februari i år.  Drake Milligans livekonserter är ständigt utsålda och han har en hängiven fanbase. Den 24 juli kl. 20.00 ser vi Drake Milligan på Gröna Lunds Lilla Scen. 

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet