Grönan Live 2024

  Dropkick Murphys

  Dropkick Murphys, bandet som brukar kallas ”den keltiska punkens svar på AC/DC” , kommer i sommar tillbaka till Gröna Lund, den 1 juli kl. 20.00 kliver de ut på Stora Scen. Med sina älskade hits och färgstarka konserter har de fått en stor och hängiven publik.

  Dropkick Murphys, från Massachusetts, sound är blandning av punk och irländsk folkmusik. Genom sina gigantiska hits, som "I'm Shipping Up To Boston", "Rose Tattoo", "The State of Massachusetts" eller "Johnny, I Hardly Knew Ya”, har deras musik kommit definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska. Med senaste, kritikerrosade albumet ”Okemah Rising” visar bandet att de fortfarande är lika aktuella som någonsin – med sin keltiska punk, berörande texter och vackra melodier. Vi är glada att få välkomna Dropkick Murphys till Gröna Lunds Stora Scen 1 juli kl. 20.00

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet