Grönan Live 2024

  Ellen Krauss

  Singer-songwritern Ellen Krauss gick raka vägen in i svenska folkets hjärtan när hon medverkade i höstens säsong av Så mycket bättre där hon bland annat gjorde sin unika och fantastiska tolkning av ”Inatt (Inget Stoppar Oss Nu)”.

  Ellen Krauss är en klassisk singer-songwriter. Men kanske egentligen mer än så. Hjärtat på utsidan finns där, likaså känslan för popmelodier, den lågmälda intensiteten, förmågan att få det småskaliga att upplevas storslaget. Men för Ellen Krauss handlar det också om att hon vuxit upp mitt i musiken – dessutom med avsevärd framgång – och att publiken har kunnat följa det, i princip, i realtid. Under våren släpper hon mer ny musik och i sommar har hon spelningar runtom i landet och ett av stoppen blir hos oss på Gröna Lund – vi är glada att välkomna Ellen Krauss ut på Stora Scen den 19 juni kl. 20.00.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet