Faith No More | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Faith No More

Den splittrade rockvärlden är för ovanlighetens skull eniga just när det kommer till Faith No Mores betydelse för genren. När framstående medlemmar i band som Slipknot, Guns ’n’ Roses, System of a Down och Korn uppger att Faith No Mores musik varit fröet till deras egna framgångsrika karriärer är det svårt att överdriva vilken inverkan de haft.

Bandet har rötter i gruppen Sharp Young Men från 1979 men hittade under början av 80-talet namnet Faith No More och sin första framgångsrika konstellation. Efter viss framgång på MTV och bytet av sångare till Mike Patton fick bandet sin genombrottshit 1990 med “Epic” som toppade listorna på flera håll i världen. Därefter följde ett framgångsrikt 90-tal och ett oundvikligt uppbrott strax innan millenieskiftet.

Nu, över tio år efter bandets återförening och efter fem år lång paus är det äntligen dags för bandet att turnera igen, och då är Gröna Lunds Stora Scen ett självklart stopp.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...