Grönan Live 2024

  JP Cooper

  Den hyllade brittiska sångaren och låtskrivaren JP Cooper har gjort sig känd för sin unika röst och sin förmåga att skapa musik som berör lyssnarna på djupet. Med hits som “September Song” och “She’s On My Mind” har JP Cooper bevisat att han har vad som krävs för att skapa musik som når ut till en bred publik.

  JP Coopers låtar är fulla av passion och känsla, och hans texter är ofta personliga och självreflekterande. Han har en förmåga att skapa musik som verkligen berör människor och som får dem att känna sig sedda och förstådda.

  Men JP Cooper är mer än bara en fantastisk sångare och låtskrivare. Han är också en otroligt talangfull musiker som spelar flera olika instrument, inklusive gitarr och piano. Hans musikaliska talang och känsla för melodier och arrangemang är verkligen imponerande. JP Cooper ser vi på Gröna Lunds Stora Scen den 17 maj kl. 20.00.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet