JUNG | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

JUNG

Bröderna Henrik och Tom Ljungqvist har sedan debuten tagit över de svenska topplistorna med låtar som ”Let Him Go” och ”Wasteland”. Tack vare sina melankoliska och pulserande melodier har JUNG snabbt blivit en av Sveriges mest älskade popakter.

Innan Henrik och Tom bildade JUNG så fokuserade bröderna på två helt olika karriärer. Henrik hade de senaste åren jobbat med sitt indie-rockband Join The Riot med stora framgångar i Asien. Tom hade istället etablerat sig på den svenska humorscenen genom sketcher på Instagram och genom podcasten Tom och Petter. Men med musiken som en ständig gemensam nämnare bestämde bröderna sig för att bilda JUNG 2018. Det blev en omedelbar succé!

Sedan debuten med låten ”Vera” har bandet samlat på sig miljontals streams och sålt ut konserter både i Stockholm och Göteborg. Nu är de aktuella med sitt nya album Dreamers och vi längtar efter att få se bröderna äga scenen den 14:e maj på Gröna Lunds Stora Scen!

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...