Kaliffa | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Kaliffa

Kaliffa är en klart lysande stjärna på hiphop- och reggaescenen. Med låtar som ”Helt seriöst”, ”Dunder” och ”Spontanitet” har han fått hela svenska folket att dansa till tonerna av reggae och dancehall.

Kaliffa började sin musikaliska karriär med det legendariska bandet Hoffmaestro och debuterade som soloartist 2014. Sedan debuten har han toppat de svenska topplistorna och samarbetat med artister som Syster Sol och Dani M. Låten ”Helt seriöst” var den första afro-beat låten att bli listetta på den svenska topplistan på Spotify.

I år väntas Kaliffa släppa ny musik och med lite tur får vi ta del av nya beats under konserten. Oavsett kan vi garantera en energisk och svängig konsert när Kaliffa intar Gröna Lunds Stora Scen i sommar!

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...