Grönan Live 2024

  Loreen

  I maj förra året blev Loreen historisk när hon som första kvinna någonsin vann Eurovision Song Contest för andra gången. Efter hennes monumentala framgångar med vinnarlåten ”Tattoo” åkte hon i höstas ut på Europa-turné samtidigt som hon släppte rosade singeln ”Is It Love”.

  Loreen är den första kvinna någonsin – och den andra personen tillsammans med Johnny Logan – som vunnit Eurovision två gånger. Efter den historiska vinsten har ”Tattoo” tagit världen med storm och har blivit en stor hit runt om i Europa. Låten har legat #1 på Spotify i 11 länder bland annat i UK och den gick raka vägen in på #5 på den globala topp 50-listan, idag har den passerat över 500 miljoner streams sammanlagt på alla plattformar.

  I november förra året åkte Loreen ut på en omfattande Europa-turné där hon bland annat besökte UK, Tyskland och Frankrike – den 23 november spelade hon på ett utsålt Cirkus i Stockholm. Vi hälsar Loreen välkommen till Gröna Lunds Stora Scen den 30 maj kl. 20.00.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet