Grönan Live 2024

  Nelly Furtado

  Hon slog igenom världen över år 2000 med superhiten ”I’m Like A Bird” och har sedan dess levererat världshit efter världshit tillsammans med Timbaland och Justin Timberlake, så som ”Maneater” och ”Say It Right”. Hon har aldrig tidigare spelat på Gröna Lund men våren 2024 ska det bli ändring på det!

  Att Nelly Furtado är en multitalang råder det inga tvivel om. Som musiker, låtskrivare och sångerska har hon över 20 miljarder streams och har sålt över 35 miljoner album världen över. Hon slog igenom stort med låten ”I’m Like a Bird” från debutalbumet ”Whoa, Nelly!” (2000) och har i samarbete med Timbaland och Justin Timberlake gett oss megahits som ”Maneater”, ”Say It Right” och ”Promiscuous”.

  Hon har sålt ut arenor världen över, och prisats med så väl Billboard Music Awards, som Billboard Latin Music Awards och, Brit Awards och Grammy Awards. I år återförenades hon med Timbaland och Justin Timberlake, då trion gav publiken ytterligare en hit med låten ”Keep Going Up” och vi kan förvänta oss ny musik från Nelly under 2024. Vi är otroligt stolta över att kunna välkomna Nelly Furtado till Gröna Lunds Stora Scen den 24 maj. 

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet