Grönan Live 2024

  Newkid

  Pop- & R&B-stjärnan Newkid har ett par makalösa år bakom sig med kritikerrosade Så mycket bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar, en P3 Guld-nominering och inte minst så har hans musik streamat över 450 miljoner gånger.

  Newkid slog igenom stort för den breda publiken när han medverkade med sina hyllade tolkningar i Så mycket bättre 2020. Året efter släppte han flera hitsinglar och i början av 2022 kom det fjärde albumet ”Vi” – en skiva som gick rakt in på första plats på albumlistan; och där stannade den kvar fem veckor.

  I september samma år gjorde han sin första arenashow ”För alla gånger vi inte kunde samlas” på Avicii Arena som var en del av en 34-dagars nationell turné. Newkid har tidigare arbetat med några av Skandinaviens största namn inom musik som Molly Sandén, Unge Ferarri och Estraden för att nämna några.

  Den 5 juni kl. 20.00 hälsar vi Newkid välkommen till Gröna Lunds Stora Scen med efterföljande ”Silent Disco” på dansbanan för de tusen första gästerna. Mer info kommer – stay tuned! 🕺

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet