Norlie & KKV | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Norlie & KKV

Konserten med Norlie & KKV är under ombokning. Så snart ett nytt datum hittas kommer denna sida att uppdateras.

Sedan debuten 2011 har deras låtar streamats över flera hundratals miljoner gånger, de har utsetts till Årets Nykomling i P3 Guld och stått på några av landets största scener. Så sent som i somras såg vi Norlie & KKV på Lollapalooza i Stockholm när den stjärnspäckade festivalen hade Sverigepremiär. Samma dag släpptes deras tredje album Se På Oss och framträdandet blev en enda stor, lyckad releasefest med tusentals fans i publiken.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.