Grönan Live 2024

  Norlie & KKV

  Norlie & KKVs unika sound med en blandning av oförskämd pop med rötter i hiphopen har gjort dem till självklara publikfavoriter. Sedan debuten 2011 har de skapat oförglömliga hits, släpp tre album och nominerats till flera prestigefyllda priser.

  Under hösten 2022 Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre och 2023 blev även det ett intensivt år för duon. Med flera singelsläpp och en rikstäckande turné som startade hos oss på Gröna Lund och även tog dem till landets bästa konserthus. 2024 släpper Norlie & KKV sitt fjärde fullängdsalbum och kickade igång året med första singeln ”Långa vägen hem”.

  Deras helt egna sound och en osviklig känsla för den publikfriande dansen bevisar gång på gång att de är ett av vårt lands största band. Den 16 maj kl. 20.00 ser vi fram emot ännu en musikfest tillsammans med Norlie & KKV på Gröna Lunds Big Stage.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet