Norlie & KKV | Konserter på Gröna Lund

Grönan Live!

Norlie & KKV

Sedan debuten 2011 har deras låtar streamats över flera hundratals miljoner gånger, de har utsetts till Årets Nykomling i P3 Guld och stått på några av landets största scener. Så sent som i somras såg vi Norlie & KKV på Lollapalooza i Stockholm när den stjärnspäckade festivalen hade Sverigepremiär. Samma dag släpptes deras tredje album Se På Oss och framträdandet blev en enda stor, lyckad releasefest med tusentals fans i publiken.

Under 2013 kom debutalbumet "Snart" och succésinglarna ”Tröjan du hatar” och ”Där jag hänger min hatt”. Båda låtarna intog en topp 10-placering på Sverigetopplistan. 2018 stod Norlie & KKV för sommarens mest spelade låt med ”Bra för varandra” feat. estraden. Det blev en nominering för Årets Låt i P3 Guld och under galan uppträdde de live. 

Sonny Fahlberg (Norlie) och Kim Vadenhag (KKV) utgör tillsammans en av vår tids största, svenska akter och är en solklar publikfavorit. Under 2019 har de bevisat att det är på scenen de hör hemma. Efter en fullspäckad sommarturné nominerades de till en Rockbjörn för Årets Liveakt och under hösten fortsatte turnérandet. 2020 kommer de till Gröna Lund för ännu en superkonsert.

Biljettinfo

Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger entré varje dag hela säsongen. Förköpta biljetter ger inte garanterad plats, därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det också att köpa Gröna Kortet på Pressbyrån och 7-Eleven.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller 130 kr i entré före kl. 18. Därefter 310 kr och då ingår Gröna Kortet.

Du kanske också gillar

Laddar...