Grönan Live 2024

  Omar Rudberg

  Omar Rudberg är artisten och skådespelaren som, trots sin unga ålder, har en resumé som omfattar såväl utsålda arenashower i Sverige och turnéer i USA. Som 14-åring blev han medlem i Skandinaviens, då och än idag största pojkband FO&O, som på fyra år lyckades ro i land hela tre MTV EMA’s. Det var i samma veva som Omar också fick tillfälle att dela scen med stjärnor som Justin Bieber och One Direction.

  Solodebuten kom sedan 2018 och två år senare debutalbumet “OMR”, som hittills har streamats över 20 miljoner gånger. Under hösten 2023 visade Omar upp sin mångsidighet i “Så mycket bättre”, där hans tolkningar av låtar från artister som Mapei och Staffan Hellstrand hyllades av både publik och kritiker. 

  Utöver sin artistkarriär har Omar också gjort avtryck inom TV och film. 2021 fick han en av de ledande rollerna i Netflix-dramat “Young Royals”, vilket blev en internationell succé och placerade honom i rampljuset både inom och utanför Skandinaviens gränser. Under 2023 utsågs Omar till “Sveriges bästa klädda man” av både ELLE och Café, samtidigt som han gjorde debut i “Sommar i P1”. Den 1 juni kl. 20.00 kliver Omar Rudberg för första gången ut som soloartist på Gröna Lunds Stora Scen.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet