Grönan Live 2024

  Petter

  Petter är en av Sveriges mest framgångsrika och produktiva artister med en imponerande karriär som sträcker sig över årtionden. Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” från 1998 har Petter – utöver att fortsätta leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare.

  Han är en av vårt lands mest älskade artister och rappare, har släppt 16 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt. Den 28 augusti kl. 20.00 kommer Petter tillsammans med fullt band och ikonerna DJ Sleepy och Eye N’ I till Gröna Lunds Stora Scen.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet