Grönan Live 2024

  Sam Smith

  Hen är en av världens största artister och har tagit världen med storm genom låtar som ”Stay With Me”, ”I’m not the only one”, ”Too good at goodbyes” och ”Unholy”. Förra året gjorde hen en bejublad konsert på Avicii Arena och kommer tillbaka till Stockholm. Vi är otroligt stolta över att kunna presentera den första bokningen för Grönan Live 2024. Den 21 augusti intar ingen mindre än den fantastiske Sam Smith Gröna Lunds Stora Scen.

  Sam Smith slog igenom över en natt med megahiten ”Stay With Me” och framgången var ett faktum. Med singeln ”Unholy” från senaste skivan ”Gloria” krävdes bara 24 timmar innan den var en av tidernas snabbast växande låtar på Spotify. Efter fyra album, fyra Grammys, en Oscar, en Golden Globe, över 45 miljarder streams och två Guiness Rekord kan vi konstatera att det finns inget som Sam Smith inte kan uppnå. Hen spelade för en utsåld Avicii Arena förra året, men det dröjer inte längre än till augusti innan vi får njuta av Sam Smith igen.

  Middag och GARANTERAD plats i parken!

  Gör dig redo för en magisk kväll när ingen mindre än SAM SMITH intar Gröna Lunds Stora Scen den 21 augusti! För att göra kvällen ännu mer oförglömlig, erbjuder vi två olika exklusiva middagspaket som GARANTERAR din plats i parken! 🕺🏼

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet