Grönan Live 2024

  Samir & Viktor

  Lika självklara som en saxofuckingfon är duon som fullständigt ritat om den svenska konsertkartan och gjort allsång till ett stående inslag i Melodifestivalen. Superduon har levererat hit efter hit som fått hela Sverige att dansa.

  Samir Badran och Viktor Frisk blev Samir & Viktor med hela svenska folket när de deltog i Melodifestivalen första gången 2015 med låten ”Groupie”. Sedan dess har de varit med ytterligare två gånger med bidragen ”Bada Nakna” 2016 och ”Shuffla” 2018. Nu står det även klart att de kommer att delta i Melodifestivalen 2024 med bidraget "Hela världen väntar"! De jobbar med några av Sveriges mest erkända låtskrivare, turnerar landet runt, skriver böcker och har medverkat i flertalet TV-program. Den 18 maj gör vi oss redo för att shuffla, ta en groupie och kanske även bada nakna när Samir & Viktor intar Gröna Lunds Stora Scen - en konsert som startar redan kl. 18.00 så att även alla yngre fans kan delta.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det råder väskförbud vid Stora Scen under konsertkvällar.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet