Grönan Live 2024

  Seinabo Sey

  Seinabo Seys genombrott med megahiten ”Younger” var lika omedelbart som oundvikligt. Djupet, värmen och pondusen i hennes lika kraftfulla som sårbara röst och textraderna som effektivt letade sig in under skinnet gick raka vägen in svenska folkets hjärtan. Sedan dess har hon överösts med priser, uppträtt på Nobels fredspriskonsert, sommarpratat i P1 och fått ett eget frimärke.

  Det glödde från första sekund om Seinabos musik, men på scenen utvecklades detta till en formidabel eldsvåda. Med endast två släppta singlar avslutade Seinabo Sey Way Out West 2014 och bara två år senare spelade hon som huvudakt på samma festival. Hon har vält Dramaten, erövrat Norden, sålt ut Cirkus två kvällar på raken som sedan ledde till ett utsålt Avicii Arena.  Vi är stolta över att välkomna Seinabo Sey tillbaka till Gröna Lunds Stora Scen den 30 augusti kl. 20.00.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet