Grönan Live 2024

  The Offspring

  De är ett av världens mest framgångsrika punkband, har turnerat i drygt tre årtionden och älskas av fans från flera generationer. Senast de spelade på Gröna Lund var 2018 och sedan dess har de släppt ett nytt album, ”Let The Bad Times Roll” från 2021.

  The Offspring bildades 1984 i Kalifornien och är ett av de största och mest inflytelserika banden inom punkrocken. Deras låtar ”Come Out And Play (Keep ’Em Separated)”, ”Self Esteem”, ”Why Don’t You Get A Job” och ”The Kids Aren’t Alright” blev ledmotiv för en hel generation på 90-talet. Våren 2021 släpptes deras tionde studioalbum ”Let the Bad Times Roll” och under 2023 har de spelat för utsålda arenor i både Australien, Kanada, Europa och USA. I sommar kommer de återigen till Europa och stannar till på Gröna Lund. Den 18 juni kl. 20.00 gör vi oss redo för att hälsa The Offspring välkomna till Stora Scen för fjärde gången.

  Väskförbud under konsertdagar 👜

  Obs! Notera att det är väskförbud under alla konsertdagar i hela parken.

  Biljettinfo

  För bara 395 kr får du fri entré ALLA öppetdagar med Gröna Kortet! Det betyder att du precis som tidigare kan ta del av alla konsert- och danskvällar under hela sommarsäsongen 2024, men nu kan du även besöka parken dagar när det inte är konsert.

  Köp Gröna Kortet