Grönan Live

  Tjuvjakt

  Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphop-akter som med fyra fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och sina högenergiska framträdanden har gjort sig förtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över. Den 22 september är det dags för Tjuvjakt att återigen ta plats på Gröna Lunds Stora Scen.

  Nu är de aktuella med nya singeln ”John Daly”, som är deras första släpp i år och startskottet för ett nytt album. På singeln hörs innovativa produktioner, kreativa samplingar och finurliga texter när bandet hyllar det goda livet, något som den kända golfspelaren med samma namn stod för. Allt förpackat med glimten i ögat men med högsta kvalitet. Bandet bildades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Senast de spelade på Gröna Lund var 2019.

  Passa på att ladda upp inför Tjuvjakt med fartfyllda åk!🎢

  Passa på att ladda upp inför veckans konserter med fartfyllda åk! Kom till Gröna Lund innan kl. 18:00 så bjuder vi alla er med Grönan Live-pass på ÅKBAND. Åkbandet hämtas ut mot uppvisande av ditt Grönan Live-pass i Biljettcenter.

  Erbjudandet gäller 22 september 2023, innan 18:00.

  Biljettinfo

  Med nya Grönan Live-passet har du fri entré till alla konserter och alla danskvällar. Passet kostar 399 kr och går att köpa i Gröna Lunds webbshop.

  Köp Grönan Live-passet