Tips & tricks | Gröna Lund

  Tips & tricks

  För att göra det enklare för dig att njuta av tivolidagen listar vi här en mängd med tips och tricks. Det finns många sätt att köpa biljetter och ta sig in på Gröna Lund, och en massa bra info för dig som kommer med hela familjen.

  Förköp, förköp, förköp

  Köp dina produkter på vår webbsida innan du kommer till Gröna Lund. Om det t.ex. är entré + åkband ni vill rekommenderar vi vårt webberbjudande Åkpaketet som kan köpas till ett rabatterat pris under lågsäsong.

  På plats går du till Biljettcenter (som öppnar minst 30 minuter innan parken) där du med förköpta produkter har förtur i kassorna. Hämta ut dina produkter och glid sedan in i parken!

  Spara inte dina favoritåk!

  Åk t.ex. Jetline först på dagen, och beta av de populära attraktionerna tidigt. Köerna växer under dagen.

  Bankomater och betalning

  Uttagsautomater finns utanför entrén i hörnet mot Lilla Allmänna Gränd och inne i parken mitt emot Vilda Musens entré. Du kan även betala med konto-, kredit- och betalkort. I våra entré- och biljettkassor samt i våra butiker kan du ta ut kontanter när du betalar. I våra restauranger, serveringar och kiosker kan du använda Rikskortet.

  Konsertkvällar

  Vid konsert på Stora Scen och Sommarkrysset gäller ordinarie entré för 130 kr fram till kl 18.00. Efter detta är det Gröna Kortet, vilket ger entré varje dag resten av säsongen, som gäller. Gröna Kortet kostar 310 kr.

  Nyckeln till våra konsertkvällar är alltså att ha Gröna Kortet när du anländer och att komma i god tid. Med Gröna Kortet kan du passera genom våra spärrgrindar på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva köpa biljett först.

  Lämna väskan hemma vid konsertkvällar, så går det snabbare att ta sig igenom våra säkerhetskontroller vid entréerna. Läs mer om hur du gör konsertkvällen på Gröna Lund magisk!

  För barnfamiljen

  Vi vet att Gröna Lund upplevs bäst tillsammans. Vi vet också att ett fartfyllt besök hos oss kan innebära en del utmaningar, inte minst i form av uppspelta barn som kanske ska få uppleva sitt första besök. Därför vill vi dela med oss av våra bästa tips som kan göra Gröna Lunds-upplevelsen magisk för både stora och små. Läs mer om hur du gör familjedagen på Gröna Lund magisk!

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.