House of Nightmares

  Rek. från 7 årSärskild biljett

  House of Nightmares

  Vågar du träda in i Dr. Morphio's House of Nightmares och möta dina värsta mardrömmar?

  Historien om Dr. Morphio

  Du står framför ett ödsligt och övergivet hus. Ingen vet vad som väntar därinne, men en sak är säker – något ondskefullt lurar i mörkret. De mardrömsexperiment som en gång utfördes av den mytomspunna Dr. Morphio har fått liv och hemsöker husets varje vrå.

  2015 öppnades House of Nightmares, den mest skrämmande attraktion vi någonsin byggt på Gröna Lund. Som besökare får du gå själv genom det gamla dunkla huset där mardrömmarna väntar i olika rum. Och ingen kommer undan, du måste passera genom alla husets rum innan du får komma ut.

  Attraktionen är utvecklad tillsammans med den ledande aktören för skräckeffekter och animatronics i nöjesparksbranschen, Sally Corporation (USA), som skapat liknande attraktioner åt nöjesparker runt om i världen i över 35 år.

  Exakt vad du kommer att utsättas för därinne kommer vi aldrig att berätta. Vill du veta, måste du helt enkelt våga gå in i huset...

  Bra att veta

  Separat biljett till House of Nightmares kostar 50 kronor. Åkkuponger eller åkband gäller inte.

  House of Nightmares öppnar klockan 12:00 och stänger 20:00, sista insläppet är 19:45.

  Fakta om House of Nightmares

  • Åldersrek.
   7 år i vuxens sällskap
  • Antal kuponger
   Särskild biljett - 50 kr
  • Tillverkare
   Sally Corporation (USA)
  • Premiär
   2015
  • Storlek
   500 kvm

  Förboka ditt besök! 🙌

  Äntligen öppnar vi igen - upplev magiska Gröna Lund på ett helt unikt sätt med större avstånd och kortare köer. Säkra dina biljetter idag!

  Boka dina biljetter!

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.