Pettson & Findus Värld

  Ingen längdgräns1 kuponger

  Pettson och Findus värld - stängd

  Välkommen in i Pettson och Findus värld. Här finns fullt med vrår att gömma sig i, knappar att trycka på, och mucklor att upptäcka.

  Kliv på hos Pettsson och Findus. Här finns massvis med roliga saker att göra, datorspel att spela och spännande knappar att trycka på!

  Hemma hos Pettsson finns dessutom massor att utforska. Hela huset är fullt av små vrår att gömma sig i och mucklor att upptäcka.

  Mätstation

  Vid Pettson & Findus samt Insane finns mätstationer där du kan mäta dig en gång och få ett armband som bevisar din längd, så att du slipper mäta dig vid varje attraktion.

  Stängd 2021

  Under säsongen 2021 håller vi Pettson och Findus Värld stängt. Välkommen att åka någon av våra andra roliga attraktioner!

  Fakta om Pettson och Findus värld

  • Antal kuponger
   1 st
  • Premiär
   2003
  • Byggår
   Huset byggdes 1720
  • Tillverkare
   Egentillverkat

  Förboka ditt besök! 🙌

  Äntligen öppnar vi igen - upplev magiska Gröna Lund på ett helt unikt sätt med större avstånd och kortare köer. Säkra dina biljetter idag!

  Boka dina biljetter!

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.