Restaurang Tyrol | Mat & dryck på Gröna Lund

Tyrol

Tyrol är vår anrika restaurang - där mycket pågår året om! Runt jul bjuder vi på traditionellt julbord men Tyrol kan också hyras för fantastiska företagsfester och konferenser eller så kan du avsluta den ultimata helkvällen av femkamp hos oss.

Helkväll med 5-kamp

På Tyrol anordnar vi också fantastiska helkvällar i samband med din femkamp. Tyrol blir det perfekta stoppet efter en härlig femkamp, med god middag och rolig underhållning som avslut.

Läs mer och boka här

Konferens och fest

Tyrol är en av Stockholms häftigaste festlokaler och perfekt för företagsfesten eller konferensen.

Läs mer om våra företagsevents

Tyrols Julbord

Välkommen till ett av Sveriges största julbord med delikatesser från norr och traditionell julmat. När julen står för dörren byter Tyrol skepnad och ett dignande julbord dukas upp. Mat och godis samsas på det 35 meter långa bordet.

Tyrols Julbord är en matupplevelse utöver det vanliga, här serverar vi vilda läckerheter blandat med klassisk julmat, en tradition som inte har förändrats sedan starten 1983.

Mamma Mia! The Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt.

I januari 2016 flyttade Mamma Mia! The Party in på Tyrol. Med avstamp i ABBAs låtskatt vill Björn Ulvaeus fånga den varma, glada stämningen som musikalen och filmen Mamma Mia! har gett miljoner människor runt om i världen och överföra den till en fest. I vår spelas föreställningen för sista gången innan den flyttar till Göteborg. Passa på!

Läs mer och köp biljetter här

Ring vår Nöjesbokning på 010-708 7000 eller mejla till nojesbokningen@gronalund.com för att boka bord på restaurangen.


Allergisk?

Är du allergisk eller intolerant mot någonting? På alla ställen där vi serverar mat finns det pärmar med innehållsförteckningar. Be personalen att få titta i pärmarna om du behöver extra information om vad maten innehåller.

Vegetarian eller vegan?

Alla våra restauranger och kiosker erbjuder vegetarisk och vegansk mat. Här kan du läsa mer om all mat du kan välja på Grönan.

Läs mer