Gröna Lunds Tivoli

  Förbokning krävs!

  Äntligen öppnar Gröna Lund – och det enda du behöver tänka på är att förboka ditt besök! När du köper din biljett online väljer du först ett besöksdatum och därefter om du vill komma på förmiddagen eller eftermiddagen. Superenkelt! Och det bästa av allt är att vi med färre gäster kan erbjuda kortare köer och större ytor. Yay!

  Biljetter 2021

  Biljetter till Gröna Lund 2021 släpps vecka 20 - håll utkik och säkra din plats!

  Nyhet! Ticket to Ride

  I år finns bara ett sätt att besöka parken och det är med nya Ticket to Ride. Biljetten ger dig entré, fria åk samt 2 stycken Jetpass med möjlighet att förboka tid i våra attraktioner. Magiskt va?

  När du valt besöksdag väljer du om du vill besöka oss en ljus förmiddag och se tivolit väckas till liv eller en eftermiddag när dagen går mot kväll och tivolit pryds av hundratals neonlampor. Till sist får du välja en entrétid för att undvika trängsel i entrén.

  Läs mer om Ticket to Ride

  Nyhet! Ta expresskön med Jetpass

  I år presenterar vi Jetpass som ger dig möjlighet att förboka en tid till din favoritåktur. Med passet får du smidigt gå in via en egen entré och åka dina favoriter utan längre väntetider! Magiskt eller hur? 2 Jetpass ingår alltid när du handlar din biljett till parken online!

  Läs mer om Jetpass

  Nyhet! Monster - King of Roller Coasters

  Gör dig redo för en av Europas häftigaste berg- och dalbanor, en adrenalinhöjande inverted roller coaster, där åkarna hänger under rälsen. Den 2 juni 2021 är det äntligen premiär för Monster - King of Roller Coasters. Under åkturens gång kommer du flyga fram i en hastighet på 90 km/h, befinna dig 34 meter upp i luften och utsättas för hela 4,5 G-krafter! W0W!

  Läs mer om Monster

  Omsorgsfull öppning

  Det här är våra åtgärder för att kunna öppna Gröna Lund på ett säkert sätt våren 2021.

  Läs mer

  Gröna Lund 2024

  Läs om Gröna Lunds utbyggnadsplaner för kvarteret Skeppsholmsviken.

  Läs mer

  Vi använder sockervadd för att förbättra din upplevelse i vår park och cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbsida. 🍪 Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.